اگر مشتاق به آموزش آواز هستید، ابتدا باید نکاتی مهم را راجع به این امر بدانید. برای مثال صداسازی؛ از اهمیت صدا سازی همین بس که در واقع آموزش آواز، نوعی از تمرینات صداسازی به شمار میرود. این تمرینات ویژه، بر روی توسعه تکنیکهای آوازی و مهارتهای مورد نیاز برای آواز کار میکنند. هدف از انجام این تمرینات بهبود کنترل تنفس، کیفیت لحن، رزونانس و تقویت سایر جنبههای صدای آواز است. رابطهای تنگاتنگ میان صداسازی و آموزش آواز وجود دارد. کسی که به دنبال آموزش آواز است از صداسازی شروع میکند، صداسازی فرایندی است که صدای آوازخوانی شخص را بهبود و از صدای خود فرد تمایز میبخشد. اگر صداسازی را به بهترین نحو ممکن بیاموزید مشکلی در گرم کردن صدا، تمرینات تنفسی و تمرینات صوتی نخواهید داشت. همچنین اگر میخواهید صدایی با کیفیت و با دامنه بلند و همچنین صدایی کنترل شده برای آواز داشته باشید، اولین گام صداسازی است.
گام بعدی سلفژ یا سولفژیتو است. در این روش از سیستمی متشکل از هجاها برای نمایش نتهای موسیقی بهره میگیرند. آواز خواندن و بهرهگیری از تمرینات سلفژ به خوانندگان کمک میکند تا آموزش گوش را فرابگیرند، یعنی آهنگ صحیح را تشخیص داده و مطابق آن بخوانند. همچنین نتیجه تمرینات سلفژ در آموزش آواز، میتواند بوجود آمدن لحن و کوک خوب و مناسب باشد.به طور کلی در مسیر رشد یک خواننده، بسیار مهم است که تمام عوامل و تمرینات اصولی و تکنیکال فرا گرفته شود تا آموزش آواز همراه با پیشرفت مهارت باشد. آموزش آواز و انجام این تمرینات باید زیر نظر مربی یا معلم آواز صورت بگیرد تا هنرجو بازخورد و راهنماییهایی پیرامون بهبود آواز خواندن خود دریافت کند.
اگر شما نیز مشتاق آموزش آواز هستید در ادامه این مقاله، همراه ما باشید تا به بررسی و معرفی ۱۰ تا از بهترین اساتید و آموزشگاه های موسیقی و آواز در تهران بپردازیم.
2 پاسخ
جای بهترین ها خالیه ولی چند تا کم تجربه تازه کار رو اوردید توی لیست. افرادی مثل مهدی جاور، هامون هاشمی، جاوید عسکری، صنم پاشا، و… پس کجان؟!
تاکی این غرض ورزی تاکی بدون حساب و کتاب نوشتن تاکی تفسیر به رای باطل موسیقی آوازی دو معمار اصیل دارد اولی استاد طاهرزاده دومی استاد اکبر گلپایگانی والسلام لطفا وجدان خفته را دیگه بعد از چهل سال بیدار کنیم